Kanovaren door de Brabantse Biesbosch - Ontdek de kleinste kreekjes

Dit arrangement is inclusief:

    • Retourtje rondvaart naar de Hofmansplaat
    • Huur Kano voor de gehele dag
    • Starten om 11.30 uur of om 13.00 uur

Prijs: € 25 p.p. 

U kunt de dag uitbreiden met:

- Ontvangst met koffie/thee en gebak € 6,60 p.p.
- Ontvangst met Pintxos lunch: vanaf € 14,85 p.p. inclusief koffie en thee
- BBQ: € 26,40 p.p. (het vlees wordt voor u klaargemaakt) (exclusief drankjes)*
- Tapas shared diner: € 32,45 p.p. (exclusief drankjes)*

BBQ en tapas diner is te boeken vanaf 10 personen. Met groepen < dan 10 personen kunt u heerlijk a la carte dineren. Wij raden u aan vooraf te reserveren.
De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Ontdek de Biesbosch vanuit een Kano

De Biesbosch Kano Express is een rondvaartboot die het mogelijk maakt om uw kanotocht te starten vanuit één van de mooiste plekjes van Nationaal Park de Biesbosch zonder dat u zelf de grote rivier over hoeft te steken. Vanuit Raamsdonksveer wordt u hierheen gebracht. Aan het einde van de dag wordt u weer per Biesbosch Kano Express teruggebracht naar Raamsdonksveer.

Programma

De Biesbosch Kano Express gaat 2 keer per dag, namelijk om 11.30 uur en om 13.00 uur. Hij brengt u dan weer terug tussen 16.30 uur en 17.00 uur.

Programma:
11:30 of 13:00 uur vertrek vanuit Raamsdonksveer
12:00 of 13:30 uur start kanotocht vanaf de Hofmansplaat midden in de Biesbosch
Tussen 16.30 - 17.00 uur Vertrek met Biesbosch Kano Express naar Raamsdonksveer

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

Onze partner

Algemeen

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot dan bent u bij deze partner aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

Ons bootje

Het bootje is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekkere appelflap, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.

Wij richten ons op gezinnen, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, toeristen maar ook op bedrijven. Kijk dus ook even naar onze uitgewerkte groeps en bedrijfsarrangementen!

Samen met verschillende andere ondernemers in en rondom Geertruidenberg en Nationaal Park de Biesbosch zorgen wij ervoor uw dagje uit perfect te verzorgen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in de Passantenhaven van Hollands oudste stad Geertruidenberg. Een bezoek aan onze vestingstad in combinatie met Nationaal Park de Biesbosch is de perfecte natuur- en cultuur combinatie.

Goed om te weten

Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.
Ter dekking van de borg wordt gevraagd om een eenmalige machtiging van € 250.
Deze wordt ter plaatse ondertekend en na afloop van de huurperiode, mits boot in orde, nietig verklaard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.