Stadswandeling en rondvaart met lunch - groepsuitje in Den Bosch

Stadswandeling en rondvaart

Een stadswandeling met verhalenverteller, die u niet alleen maar de historie van Den Bosch vertelt en laat zien, maar dit en nog veel meer ook laat voelen door allerlei acts, stunts en mythes te vertellen en uit te beelden. Erg leuk dagje uit met rondvaart! De rondvaart start op de St.Janssingel en neemt u een uur mee over de wateren van Den Bosch. Aan boord kunt u een lunch boeken maar ook in het centrum hebben wij gezellige locaties (optioneel). U kunt de rondleiding en de rondvaart ook los van elkaar boeken.

Rondvaart ‘s- Hertogenbosch

  Elke dag kunt u met de Ouwe Dirk door het prachtige oude ’s-Hertogenbosch varen. We starten op de Dommel aan de St. Janssingel. Langs de Marienburg tot aan het Drongels-kanaal zullen we varen. Verder komen we ook langs de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Over de Ertveldplas varen we richting het mooie Engelen. We beëindigen onze tocht weer op de Dommel.

  De tocht duurt ongeveer 1 uur.

  De rondvaarten worden gehouden van mei t/m oktober
  In mei  op woensdag , zaterdag en zondag om 12.00 ,13.30 en 15.00 uur
  In juni/juli/augustus op dinsdag t/m zondag om 12.00 , 13.30 en 15.00 uur
  In september op woensdag , zaterdag en zondag 12.00 , 13.30 en 15.00 uur.

  In oktober zaterdag en zondag om 12.00 , 13.30 en 15.00 uur.
  Tarieven:

  Volwassenen € 10,00 p.p. 
  Kinderen 3 tot 12 jaar € 5,00 p.p. (jonger dan 3 jaar varen gratis mee)

  Optioneel bij te reserveren: koffie/thee met Bossche Bol € 5,50 p.p.

  *Alleen op reservering en afvaart bij het behalen van de minimum aantal personen. Vraag naar de voorwaarden!
  *Andere dagen op reservering vanaf 8 personen. Dan heeft u dus een privé rondvaart en kunt u ook de tijd van varen zelf bepalen.
  *Deze tocht gaat niet door de grachten in Den Bosch maar over de Dommel, rondom de stad.


  Prijs per persoon: €10,00
  Duur van de activiteit: 1.0 uur
  Minimaal aantal personen: 1

Heerlijk lunchen in het centrum van Den Bosch

Hieronder staan 4 verschillende luncharrangementen waar u uit kunt kiezen.
Luncharrangement Budget
- Twee zachte broodjes wit en bruin
- Ham en kaas
- Kipfilet
- Kroket

Prijs: € 7.70 p.p.
Luncharrangement Basis - Keuze uit 2 verschillende soorten soep geserveerd met stokbrood Vervolgens kunt u kiezen uit de volgende broodjes:
- Carpaccio met rucola, parmezaanse kaas en pesto.
- Gerookte zalm met rode ui en mierikswortelmayonaise.
- Vitello tonato; dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise.
- Gezond; ham, kaas, komkommer, tomaat, augurk en een ei (evt. ook vegetarisch).
- Huisgemaakte tonijnsalade.
Prijs: € 10,00 p.p.
Luncharrangement Buffet Basis
- U heeft de keuze uit 2 verschillende soorten soep met stokbrood en kruidenboter
- Stokbroodjes en zachte bolletjes, zowel wit als bruin
- Keuze uit diverse soorten beleg (o.a ham, kaas, kip)
- Huzarensalade
- Gemende salade
- Broodje kroket
Prijs: € 13,75 p.p. (vanaf 30 personen)
Luncharrangement Buffet Luxe
- Keuze uit 2 verschillende soorten soep met stokbrood en kruidenboter
- Sandwiches belegd met Carpaccio, tonijnsalade, Caprese of gezond
- Vers fruit
- Huzarensalade en zalmsalade
- Gemengde groene salade
- Worstenbroodjes
Prijs: € 18,20 p.p. (vanaf 30 personen)
Extra opties voor de luncharrangementen:
Drankarrangement
3 consumpties p.p.: keuze uit: koffie, thee, jus d’orange, melk of frisdrank
€ 6,00 p.p. (alleen in combinatie met één van de bovenstaande luncharrangementen)

Dessert
Dame blanche; 3 bollen ijs met chocoladesaus en slagroom € 4,50 p.p. (alleen in combinatie met één van de bovenstaande luncharrangementen)
Prijs per persoon: €7,70
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 1

Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen & legenden. De prachtige oude binnenstad vormt het decor. Deze stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en... Elkaar.

Beleef het in diverse steden in Nederland. Vanaf 6 t/m 240 personen. Van € 14 tot € 31 p.p. Kinderen van 6 t/m12 jaar € 9 inclusief BTW.


Prijs per persoon: €17,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 6

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Den Bosch. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Den Bosch

’s-Hertogenbosch is wederom benoemd tot Meest Gastvrije Stad van Nederland! En dat is niet voor niets; de Bosschenaar ontvangt de bezoekers van de stad met open armen. Gezelligheid en gastvrijheid zijn vanzelfsprekend in de Bossche horeca. Ontdek de charme van 's-Hertogenbosch, de historische vestingstad die zijn middeleeuwse karakter heeft weten te behouden.Er is méér dan genoeg te beleven voor jong en oud. Kom Bossche bollen eten, dineren in middeleeuwse sferen of ga op stap in het bruisende nachtleven.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Den Bosch met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

's-Hertogenbosch en haar prachtige omgeving biedt teveel om in één dag te bekijken en ervaren. Blijf daarom langer en overnacht in een van de hotels die de stad rijk is. Kom Bourgondisch genieten in een van de vele restaurants en en ontdek 's-Hertogenbosch 'by night'. De steden en dorpen rondom, zoals Ravestein en Maashorst

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.