Rondvaart door Hoorn met barbecue op verrassende plek

Het arrangement is inclusief:

    • Rondvaart door Hoorn van 1 uur
    • Schipper
    • Barbecuen op een verrassende plek

Prijs: € 60,- p.p. op basis van minimaal 4 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Varen door Hoorn

De Hoornse havens verkennen vanaf het water of een rondvaart maken langs de kustlijn van onze prachtige historische stad? Of gewoon een kort ritje over het water van de ene halte naar de andere halte in onze prachtige haven?

Hoorn

De haven van Hoorn met haar karakteristieke en bekende hoofdtoren ademt in al haar facetten geschiedenis uit. De haven met een groots VOC-verleden brengt u al snel terug in vroeger tijden. De Gouden eeuw, de vele VOC-schepen die naar Indië voeren, de walvisvaart, de scheepsjongens van Bontekoe.

Programma:

De schipper zal u de mooiste plekjes van de Hoornse haven laten zien. Hierna varen we naar een verrassende plek om te genieten van een barbecue met hoofdzakelijk biologische producten.

10.0/10 1 review

Reviews van gasten

Lara Ijsselstijn

Met partner

10

Super. Was goed georganiseerd. Vooraf mail contact, waar alles duidelijk wordt gemaakt. Op de boot ook alles prima geregeld. Drankje , kleed vanwege de kou. En de kapitein wist veel over Hoorn te vertellen. En daarna lekker gegeten in top restaurant. Nogmaals , Prima dagje geweest

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Rondvaart en sloep verhuur in Hoorn

De Watertaxi beschikt over diverse handige op- en afstap plekken. Ons advies bij een bezoek aan Hoorn; parkeer op P havens (Nieuwe Wal) en laat u vanaf daar naar uw bestemming varen. Heeft u wat meer tijd? Maak dan een informatieve rondvaart met een van onze elektrische sloepen, gecombineerd met uw museumbezoek, diner of stadswandeling. De schipper gidst u graag door het mooie Hoorn.

Wat kunt u verwachten bij ons aan boord?

Een gezellige onspannen sfeer op leuke no-nonsense scheepjes tegen een zeer voordelig tarief. De hapjes en drankjes kunnen wij verzorgen maar natuurlijk mag u deze ook zelf meenemen. Een goed passend programma voor u en uw gezelschap stellen wij graag voor u samen. We beschikken over meerder (elektrische) sloepen. Deze zijn voorzien van handige railings en luie trappen.


Zo kunt u onze service prima combineren met een diner en/of een museumbezoek.


Nieuw vanaf 2020; vaartchten met een klassieke bakdekker naar bijvoorbeeld Volendam en Marken.


Op deze boot kunnen ook 6 fietsen mee.


 

Waar vindt u ons?

We maken gebruik van diverse op- en afstap plekken, bijvoorbeeld;  P 't Jeudje (bewaakt parkeren), P Nieuwe Wal/ABC (gratis parkeren), in het centrum nabij de Roode Steen en aan het Oostereiland, hier hebben we een klein kantoortje. Andere op- en afstapplekken, ook buiten Hoorn, in overleg. Als u en van de scheepjes wilt bekijken maak dan even een afspraak.


-Halte 1 Oostereiland


-Halte 2 Vismarkt (nabij Roode Steen).


-Halte 3 P 't Jeudje


-Halte 4 P ABC


-Halte 5 Visserseiland


-Halte 6 Fluitschip De Baai


-Halte 7 Marina Kaap Hoorn en Oranje Buiten


-Halte 8 Oostereiland (cruise terminal)


-Halte 9 Vuurtoren


-Halte 10 Ottobrug (museumhuis Bonck).

Hoorn, stad van de Gouden Eeuw

Hoorn is ook wel de Stad van de gouden Eeuw. Destad en gemeente is gelegen in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer.


Met onze klassieke bakdekker maken we ook vaartocjhten naar andere plaatsen aan het Markermeer. Op deze boot kunnen ook fietsen mee.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.