High tea in Hoorn

Uitgebreide omschrijving

  • Onbeperkt Twinings thee
  • Verse jus d’orange
  • Sandwiches met gerookte zalm en kip
  • Diverse quiches
  • Scones geserveerd met clotted cream en jam
  • Cupcakes en cheese cake
  • Bonbons, chocola en brownies
  • Petit fours, soesjes en fudge

Onze partner

Algemeen

Cultureel Onderkomen met een geheel in 30 jaren stijl gerestaureerde schitterende cafezaal. Stijlvolle ruimte met een wonderlijk mooie akoestiek en besloten grote stadstuin met een gezellig privé-terras. Een unieke tuinmuur en monumentale bomen waaronder een ongeveer 250 jaar oude rode beuk completeren het geheel.

Faciliteiten

Bij Huis Verloren te Hoorn kunnen wij eenvolledig verzorgde feestavond vanaf 50 personen organiseren met allerlei hapjes, drankjes en entertainment. Ook een buffet of een BBQ in de tuin is een van onze mogelijkheden. Tevens organiseren wij vanaf 15 personen high tea, high beer een high wine.
Nieuw bij Huis Verloren zijn de culinaire en creatieve workshops die hier gehouden kunnen worden, ook al voor kleinere groepen.

Bruiloften

Het Huis verLoren is een schitterende plek, in het hart van Hoorn, om een bruiloftsfeest te vieren of zelfs te trouwen!

Het Huis verLoren zit op een kleine loopafstand van diverse Hoornse trouwlocaties of u kunt in het Huis verLoren zelf trouwen. Wij bieden de mogelijkheid voor receptie's, eten, trouwen en een feestavond.

Zakelijk

De zaal van het huis verLoren is een mooie plek om vergaderingen, workshop, lezing of andere bijeenkomsten te houden. De ruimte biedt mogelijkheid voor vergaderen tot ongeveer 30 personen, workshops tot ongeveer 50 personen en lezingen tot ongeveer 80 personen. Wij beschikken over Wi-Fi draadloos internet en kunnen allerlei faciliteiten zoals moodboards en projectschermen verzorgen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.