High tea in Enkhuizen

Uitgebreide omschrijving

Samen met vrienden, familie of collega's genieten van een eigentijdse high tea.

Aangepast aan het seizoen serveren we in drie gangen sandwiches met carpaccio, gerookte kipfilet, tonijnsalade en gerookte zalm, quiche, huisgemaakte scones met lemon curd en slagroom, tenslotte allerlei heerlijke zoete en hartige lekkernijen.

Het zal u aan weinig ontbreken. De thee kunt u van onze theekaart kiezen. Bij ontvangst serveren wij u een glas Kir Royal.
8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

We werden gastvrij onthaalt en service was prima

Onze partner

Algemeen

Eigentijdse gezelligheid met een gastvrije, nuchtere hollandse mentaliteit, dat is wat u proeft als u bij Restaurant Broekhuizen aanschuift. De Europees georiënteerde menukaart biedt u een grote variëteit aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Behalve diner bent u bij ons ook van harte welkom voor lunch, koffie, borrel of high tea.

Faciliteiten

Bij ons kunt u 7 dagen per week vanaf 11.30 uur koffie drinken met iets lekkers, lunchen, een borrel met een appetizer nuttigen, gezellig met vrienden, kennissen of familie high tea'en en dineren. Verder kunt u de Quote 501 huren incl. schipper.

Ligging

Restaurant Broekhuizen is een veilige haven, midden in de winkelstraat van Enkhuizen. Station, bushalte, parkeergelegenheid, het is allen in de nabije omgeving.

Omgeving

Het oude stadje Enkhuizen ligt in het hart van West-Friesland,
tussen Hoorn en Medemblik. De stad is een belangrijke
toeristisch trekpleister door de fraaie historische
binnenstad, het Zuiderzeemuseum, het Sprookjeswonderland en
het IJsselmeerstrand. En natuurlijk door de vele jachthavens,
die tot de drukst bezochte van Nederland behoren.
‘s Zomers stralen de terrassen aan de drukke haven een
gezellige vakantiesfeer uit. De stad biedt verrassende
winkelstraten, restaurants, galeries en een aantrekkelijke
weekmarkt. Enkhuizen ademt rust uit, maar mede door de zeilsport
is het ook een bruisende en energieke stad.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.