Heerlijke brunch rondvaart op de Rijn - gezellig eten op het water met vrienden of familie

Bij dit brunch arrangement op de Rijn is inbegrepen:

  • Uitgebreid brunchbuffet aan boord van een partyschip gedurende 2,5 uur
  • Rondvaart van Tolkamer Spijk - Millingen en weer terug naar Tolkamer
  • De boot is niet rolstoeltoegankelijk - We beschikken wel over een grote boot ook geschikt voor rolstoelers

Prijs: € 36,75 p.p. inclusief btw op basis van minimaal 15 personen.

U kunt het arrangement ook boeken op basis van ons schip de Graaf van Bylant. U betaalt dan een toeslag van € 400 in totaal bovenop de arrangementsprijs van € 36,75 p.p.

Voorwaarden en extra mogelijkheden:

Minimale deelname aan deze cruise is 15 personen. Maximale deelname : 32 personen.

Vertrekdatum in overleg te bepalen.

De prijs van dit Brunch arrangement op de Rijn is geldig tot en met 31 december 2019.

Geniet van een heerlijke brunch op het water!

Geniet samen met familie of vrienden van een heerlijke Brunch. Brunchen: een heerlijk uitgebreid laat ontbijt gedurende een rondvaart met ons partyschip de Schenckenschans op de Rijn tussen Spijk en Millingen a.d. Rijn. Ter gelegenheid van een feestje of zomaar. Van een brunch kunt u op ieder gewenst moment genieten. Graag kijken wij of de gewenste datum en tijd voor u beschikbaar is. Er zijn geen vaste regels voor, alleen genieten!

Partyschip de Schenckenschans

Het partyschip  Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, dagje uit met uw club of vriendengroep. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Wat mag u verwachten:

Bij het inschepen vanaf 12.00 uur verwelkomen wij u en uw gasten met een glaasje schippersbitter. Vervolgens varen we af en openen we het brunchbuffet. Rond 15.00 uur meren we af. De Brunch Cruise duurt 2 uur met vertrek en aankomst te Tolkamer. Vaarroute is de Rijn (Tolkamer Spijk - Millingen en weer terug naar Tolkamer). Andere vertrekplaatsen zijn in overleg en tegen een meerprijs mogelijk.

Op het brunchbuffet vindt u:

  • Assortiment witte en bruine broodjes
  • Croissantjes
  • Krentenbollen
  • Krentenbrood
  • Suikerbrood
  • Kaas, vleeswaren, gerookte zalm
  • Rundvleessalade
  • Scrambled egg met gebakken bacon
  • Zoetwaren, roomboter en becel.
  • Vers fruit salade.
  • Melk, karnemelk, jus d’orange, koffie en thee
8.0/10 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

Erg leuke rondvaart met een heerlijke brunch.

Anoniem

Met partner

8

Erg leuke rondvaart met een heerlijke brunch.

Onze partner

Heerlijk varen

Heerlijk een paar uurtjes varen op de rondvaartboot of een prive brunchvaart met familie en vrienden beleven op het water. Met deze 2 partyschepen is het echt genieten op de Rijn!

Sfeervol klein partyschip

Het partyschip Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, dagje uit met uw club of vriendengroep. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Grote Partyboot voor feesten en rondvaarten

De Graaf van Bylant is het voormalige vracht/passagierschip Nassau die vanaf de bouw in een lijndienst voer tussen Rotterdam en Bazel (Ch) en dus zowel goederen als passagiers kon vervoeren. Na 15 jaar dienst is het schip verbouwd tot het volwaardige dagpassagierschip “KOBLENZ” om onder de vlag van “KD” te worden ingezet op de Rijn tussen Düsseldorf en Koblenz. Deze rondvaartboot is ook rolstoeltoegankelijk.

In 3 ruime salons, verdeelt over 2 dekken, kunnen we ca. 375 gasten een zitplaats bieden. Op elk dek zijn buiten zitplaatsen beschikbaar. Op het hoofddek bevinden zich de toiletten, waaronder een invalidetoilet. Verder is de Graaf van Bylant voorzien van een volledige keuken en op de 2 dekken een barinstallatie van waaruit alle mogelijke dranken verstrekt kunnen worden.

Het schip beschikt over een muziekinstallatie, bestaande uit een cd-speler, cassettedeck en een aantal microfoons Voor presentaties kunnen we een beamer en projectiescherm beschikbaar stellen. Tevens is er voldoende ruimte voor live muziek.

Varen over de Rijn

Zowel voor grote groepen als ook rondvaarten waar u met 2 personen al op kunt stappen kunt u altijd een keer een mooie vaart beleven op de Rijn.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.