Frederiksoord Giethoorn arrangement

Dit arrangement is inclusief

  • Entree museum "De Koloniehof"
  • 2 kopjes koffie met kolonieturfje
  • Picknick (luxe broodje, broodjes, koffie, melk en fruit)
  • Rondvaart 1 uur
  • Diner (groentesoep, schnitzel of scholfilet met garnituur en ijs na

  Prijs: € 47,50 p.p. vanaf 20 personen
  Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 34,50 p.p.

  Bij 10-20 personen komt er een toeslag van € 2,50 p.p.
  Bij 6-10 personen komt er een toeslag bij van € 5,00 p.p.

  Mogelijkheden

  • Het diner is te vervangen voor een luxer diner of barbecue (min. 15 pers.) Toeslag € 3,00 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Frederiksoord Giethoorn arrangement

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Ons restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Frederiksoord Giethoorn

Een verrassend arrangement in een uniek stukje Nederland. Frederiksoord, in een bosrijke omgeving, waar het landschap mede is gevormd door de Maatschappij van Weldadigheid. Giethoorn, een bijzonder dorp in een waterrijke omgeving.

Het programma

  10:30 uur:
  Ontvangst met twee kopjes koffie en kolonieturfje in Museum De Koloniehof in Frederiksoord.

  In Museum De Koloniehof stapt u terug in de tijd. Beleef het bewogen leven, wonen en werken in de voormalige landbouwkoloniën van de Maatschappij van Weldadigheid. De unieke cultuurhistorie is op boeiende wijze in beeld gebracht.

  Op het buitenterrein vindt u een nagebouwde koloniewoning, voorbeeldakkertjes, een fraaie beeldentuin en een prachtige doolhof.
  12:30 uur: Uitgebreide picknick in de overkapte picknickschuur op het terrein van De Koloniehof.

  14:00 uur: Vertrek naar Giethoorn. Voor ons restaurant ligt de rondvaartboot klaar. Onder leiding van een deskundige schipper vaart u 1 uur door Giethoorn. Daarna kunt u Giethoorn op eigen gelegenheid verkennen, met de mogelijkheid tot bezoek aan een van de musea of galerij.

  17:00 uur:  Als afsluiting een 3-gangendiner in het sfeervollerestaurant in Giethoorn. Het diner bestaat uit groentesoep, schnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus, sorbet.

8.7/10 7 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Bijzondere rustige en stille omgeving. Goede uitleg door de schipper van de omgeving.

S. Sablerolle

Met partner

8

het was een gezellige dag en prima eten, alleen jammer van het weer. bedankt en de groetjes. Sjaak

A. Algra

Met partner

10

Een uitstekend arrangement Frederiksoord-Giethoorn. Frederiksoord met gids [extra] is aan te bevelen. B.B.Q. in Rietstulp fantaschtisch.

P. Poelman

Met partner

9

Wij hebben een geweldige familiedag gehad dankzij het Frederiksoord- Giethoorn arrangement voor zowel jong als oud. Alles was geweldig verzorgd, rondleidingen, pichnik, diner, in een woord GEWELDIG. Zeer aanbevelenswaardig!!

Anoniem

Met partner

8

Wij hebben het arragement heel erg goed ervaren. Gastvrij ontvangen en vriendelijke, behulpzame bediening. Eén puntje van kritiek: er stond vermeld een uitgebreide lunch en dat vonden wij iets minder. Niet veel keuze in broodbeleg.

Rika van Bijsteren

Met partner

9

we hebben een heerlijke dag gehad wat uitstekend was verzorgd. de picknick was zeer uit gebreid en het verrassingsdiner goed. de prijs kwaliteitsverhouding kan ik alleen maar een goed geven.

Anoniem

Met partner

8

Een leuk uitstapje. Het zou fijn zijn als er over de invulling op het museum van Frederiksoord iets meer info gegeven wordt. Het aparte programma voor kinderen was erg leuk. De rest van de dag was prima en ook het eten was keurig verzorgd.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Faciliteiten

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Ons restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.