Senioren arrangement - Fietsen in Overijssel

Dit senioren arrangement in Overijssel is inclusief:

  • 2 Kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Seniorenpicknick of lunch
  • Huur (elektrische) fiets
  • Huur fluisterboot of rondvaart
  • Hoofdgerecht naar keuze

Prijs: bij 4 of meer personen € 47,50 p.p.
Toeslag elektrische fiets + € 12,50 p.p.
De prijs van dit senioren arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.

Senioren arrangement in Overijssel

Geniet van de rust, de natuur en de schoonheid die het nationaal park de Weerribben-Wieden u te bieden heeft. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met Boerenbrok. Aansluitend staan de elektrische fietsen voor u klaar voor een mooie fietstocht door het gebied naar Kalenberg. Voor onderweg heeft u een senioren picknick meegekregen. Aangekomen in Kalenberg, ligt de fluisterboot voor u klaar om in 2 uurtjes de Weerribben vanaf het water te gaan ontdekken. Aansluitend vervolgt u de route terug naar Paasloo. Onderweg kunt u het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer of de waterbuffelfarm bezoeken. De dag wordt afgesloten met een hoofdgerecht naar keuze.

Het programma:

10.00 uur Ontvangst in ’t Binnenhof met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
11.00 uur Fietstocht naar Kalenberg
13.00 uur Een fluistertocht van 2 uur door de Weerribben
15.00 uur Weer terug fietsen via een mooie route naar Paasloo.
16.30 uur Borrelen (exclusief)
17.00 uur Een hoofdgerecht naar keuze

Opmerkingen:

Het is ook mogelijk om het varen in Kalenberg te vervangen door: - Een fluistertocht door Giethoorn - Een fluistertocht over de Belterwiede

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.