Ontsnappen aan of met je familie: Het leukste familie uitje van Noord-Nederland

Bij dit Familieuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst Warme consumptie 
  • Familie game
  • Boerengolf of voetgolf
  • Barbecue 1/buffet 1/

Prijs: € 42,50 p.p. exclusief consumpties
Prijs: € 56,00 p.p. inclusief 1,5 uur vrij drinken

Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 17,50
Kinderen 4 t/m 7 jaar: € 9,50 p.p.

Boekbaar vanaf minimaal 10 personen.

De prijs van dit sensationele groepsuitje in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2019.

Sensationeel groepsuitje in Overijssel

  Op zoek naar het meest originele familie uitje van Noord-Nederland? Met deze spannende familie game gaan jullie onderling de strijd aan. Ontsnap jij met of aan je familie?  

Programma voor een geslaagde Familiedag

13.30 uurOntvangst in een gezellig restaurant in Paasloo met een warme consumptie en Boerenbrok

14.00 uurEen ronde boerengolf of voetgolf

15.00 uurEven bijkomen onder het genot van een consumptie (incl.)

15.30 uurDe prison escape begint. Een leuk, uitdagend en voor iedere leeftijd geschikt familiespel, waarbij je tegen elkaar strijdt om met je team als eestse de vluchtauto te bereiken. Samen werken, eenvoudig en tegendraads denken is nodig om je familie te verslaan.
17.00 uurU kunt de ervaringen bespreken tijdens de borrel (vrij gebruik Hollandse bar) en een buffet of barbecue

19.30 uurGeschat einde (einde vrij gebruik Hollandse bar) 

Sfeervolle locatie in de Weerribben

  Dit gezellige en sfeervolle restaurant in Paasloo biedt uitstekende mogelijkheden om heerlijk te lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee. Aanpassingen op dit programma zijn uiteraard mogelijk. Tijdens uw verblijf mag u ook vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten die aanwezig zijn op deze sfeervolle locatie.

  Kortom, maak van uw dagje uit een ware belevenis!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.