Gezin of familiedag inclusief barbecue vanaf 4 personen in de Weerribben

Bij dit gezin of familieuitje is inbegrepen:

  • Een kopje koffie of thee en boerenbrok
  • Hele dag vrij gebruik van zwembad, de andere faciliteiten, klootschieten op de weg en boeren-activiteiten
  • 3-gangen menu (1) of een barbecue (1)

Prijs: € 22.50 p.p. Kinderen van 6 t/m 11 jaar € 12,50 p.p.

Actieve familiedag

Combineer het gezellig samen zijn en bijkletsen met leuke, enerverende en betaalbare activiteiten:

Kickbike € 10,00 per kickbike U kunt met z'n allen kickbikes huren om de omgeving te ontdekken of u huurt een aantal kickbikes, zodat iedereen wanneer ze willen in de omgeving een klein rondje kunnen kickbiken.

Aqua- en/of bouncingbubbelen € 3,50 per keer Beleef deze hilarische en enerverende activiteiten. Stap in de aquabubbel om te lopen op het water of krijg de bouncingbubbel omgehangen en gaat u rollebollen in de Weerribben.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p. (kinderen prijs afh. van leeftijd en lengte)700 meter Klimmen (2 uur) in Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p.

Arrow Battle € 10,00 p.p.Een ronde Arrow Battle (1 uur) waar u het opneemt tegen elkaar met Pijl en boog in onze battle arena. Een nieuwe variant op Paintballen

Boogschieten € 6,50 p.p.Leer schieten op voorwerpen, op puntenladders en ervaar het blind schieten.

De prijs van dit gezin- en familieuitje is geldig tot 31 december 2018.

Gezin of Familiedag in de Weerribben

  Een ouderwets gezellige dag uit met het gezin of de familie beleven in Paasloo aan de rand van de Weerribben. Een ontspannen dag waar niks moet en veel kan. U kunt vrij gebruik maken van de speeltuin, speelzolder, hinkelbaan, jeu de boules, boerengolf, boerenbowlen en sportfaciliteiten als tafeltennis, badminton, tennis, Darts, Poolbiljart. De dag wordt afgesloten met een diner, barbecue of buffet.

  Tegen een kleine toeslag kunt u ook gebruik maken van de Arrow Battle, boogschieten, Klimbos Avontuurlijk Paasloo, Aquabubbel of bubbelvoetbal.

  We maken er een geweldige Familiedag van!

Sfeervolle locatie in natuurgebied de Weerribben

In deze voormalige boerenhofstede vindt u een restaurant, serre, lounge en café. Het restaurant is landelijk gelegen aan de rand van de Weerribben en beschikt over een gezellig terras aan het water. 

Programma voorbeeld:

  • U kunt het arrangement op ieder gewenst tijdstip aanvangen.
  • Ontvangst met een warme consumptie naar keuze (en voor de kinderen één andere consumptie) met ambachtelijke boerenbrok
  • Het gehele "verblijf" vrij gebruik van het zwembad, speeltuin, speelzolder, hinkelbaan, jeu de boules, boerengolf, boerenbowlen en sportfaciliteiten als o.a.  tafeltennis, badminton, tennis, Darts, Poolbiljart. 
  • De dag wordt afgesloten met een 3-gangendiner of een barbecue
8.8/10 4 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

9

Het was een perfecte locatie. Iedereen was enthousiast en zeiden: hier komen wij nogmaals terug. Bediening, eten, sfeer, omgeving, kortom alles was gewoon goed.

Pieter Kuipers

Met partner

9

Eigenaar Wilco had de zaken prima voor elkaar. We kregen een eigen ruimte zowel binnen en buiten. Er is heel veel te doen voor jong en oud. We waren met 30 mensen en iedereen was erg enthousiast. de bbq was ook uitstekend met prima vlees. Ik zou deze locatie zeker aanbevelen!

G Zuidema

Met partner

8

Een aanrader voor een gezellige familiedag! Voor elke leeftijd, en goed verzorgd.

Anoniem

Met partner

9

Wij zijn zeer tevreden over de locatie in de Weeribben.
Hoewel het erg druk was op deze dag, kregen we aandacht en een snelle, vriendelijke bediening. Met name de kindvriendelijkheid (we hadden 5 kleine kinderen bij ons) deed prettig aan. Er was begrip voor de kinderwensen en wij kregen een gezellige, ruime hoek in de lounge toegewezen voor de gehele dag. En een aparte hoek aan tafel voor lunch en diner, zodat er voor ieder voldoende privacy was (voor ons en andere gasten).

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.