Compleet Dagje Uit in de Weerribben - Fietsen en Fluisteren door de natuur

Bij dit complete dagje uit in de Weerribben is inbegrepen:

  • 2 Kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Routes met puzzeltocht
  • Huur vervoermiddel
  • Uitgebreide picknick
  • Huur fluisterboot
  • 3-gangen diner, buffet of barbecue
  • Tijdens uw verblijf mag u vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten

Prijs: met eigen vervoer € 44,50 p.p. - Met (houten) fiets + € 10,00
- Met elektrische fiets + € 20,00
- Met Dafje + € 35,00 - 57,50
- Met Eendje + € 35,00
- Tandem + € 10,00
- Met solex + € 35,00

Optioneel bij te boeken:

  • Het programma is eventueel uit te breiden met andere activiteiten als boogschieten, lopen op het water, paintball, Ik hou van Holland feest en tal van andere mogelijkheden.
  • Combineer dit arrangement met overnachten in luxe villa's op het aangrenzende villapark zowel in de weekenden mogelijk als in midweken (ook mogelijk als 3 daags arrangement)

De prijzen van dit compleet verzorgde dagje uit in de Weerribben zijn geldig tot en met 31 december 2018.

Compleet Dagje Uit in de Weerribben

Ervaar en ontdek het Nationaal Park de Weerribben-Wieden op diverse wijzes. U kunt kiezen voor de ouderwetse en ludieke Eendje/Dafje, met de fiets of kickbike, per fluisterboot of kano.

Ontdek de mooiste plekjes in het Nationaalpark

U wordt ontvangen in ’t Binnenhof met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens stapt u op een vervoermiddel naar keuze en gaat u aan de hand van een leuke route door de Weerribben-Wieden. Onderweg stopt u in Kalenberg bij Pieter Jongschaap op waar u gaat fluistervaren of kanoën. Bij vertrek krijgt u een uitgebreide picknick mee dus deze kunt u nuttigen wanneer u wenst.

Aansluitend vervolgt u uw route weer naar ’t Binnenhof waar u de dag afsluit met een 3-gangen diner, barbecue of buffet.

Voorbeeld programma

10.00 uur Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

11.00 uur Met het door u gekozen vervoermiddel gaat het gebied ontdekken. Alles onder het genot van een picknick. Indien u kiest voor de solex of Dafje, dient iedereen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Onderweg stopt u in Kalenberg voor een fluistertocht van 1,5 uur. Aansluitend vervolgt u uw route.

17.00 uur Borrelen bij ’t Binnenhof (optioneel)

17.30 uur Het 3-gangen diner, buffet of barbecue wordt geserveerd. Tijden zijn uiteraard in overleg aanpasbaar.

8.0/10 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

7

De tocht met de tuktuk en fluisterboot waren erg leuk, maar mischien is het leuk om er een (foto)puzzeltocht aan toe te voegen, dan heb je iets meer te doen tijdens de rit. De bediening tijdens de barbecue was naar ons idee nog onervaren, lieten veel vallen, waren niet goed ingespeeld op elkaar.

Anoniem

Met partner

9

Het was een fantastische dag mede dankzij het weer.Als het had geregend weet ik niet of jullie een alternatief te bieden hadden. Ik vond het geweldig georganiseerd,de koffie met gebak,fietsen,boten en de barbecue.Het personeel was ook heel vriendelijk. Mijn kinderen en kleinkinderen hebben ook een fantastische dag gehad en daar doe je het voor. Hartelijk bedankt.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.