Beleef en ervaar the Battle of Paasloo

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst in één van de restaurants met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Arrow Battle Boeren meerkamp, Hooivorkdarten en touwtrekken
  • barbecue, buffet diner of High tea/beer/wine

  Prijs: € 35.00 p.p. 
  Dit programma is alleen op reservering en mogelijk vanaf 10 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Combineer het gezellig samen zijn en bijkletsen met leuke, enerverende en betaalbare activiteiten:

Kickbike € 10,00 per kickbike
U kunt met z'n allen kickbikes huren om de omgeving te ontdekken of u huurt een aantal kickbikes, zodat iedereen wanneer ze willen in de omgeving een klein rondje kunnen kickbiken.

Aqua- en/of bouncingbubbelen € 3,50 per keer
Beleef deze hilarische en enerverende activiteiten. Stap in de aquabubbel om te lopen op het water of krijg de bouncingbubbel omgehangen en gaat u rollebollen in de Weerribben.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p. (kinderen prijs afh. van leeftijd en lengte)
700 meter Klimmen (2 uur) in Klimbos Avontuurlijk Paasloo € 17,50 p.p.

De prijs van dit Battle of Paasloo programma is geldig tot en met 31 december 2018.

Beleef en Ervaar the Battle of Paasloo

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes (3-6 personen) opgesplitst om tegen elkaar te strijden in The Battle of Paasloo. U neemt het tegen elkaar op met Arrow Battle, Touwtrekken, Hooivork Darten en Klimtwister. Een actieve middag die wordt afgesloten met een barbecue, high beer/wine/tea, buffet of diner.

Programma:

13.30 uur Ontvangst in het restaurant met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom

14.15 uur De groepen zijn gemaakt en u wandelt naar het Battlefield. Er wordt een onderlinge competitie gespeeld, waarbij u pijl en boog hanteert bij tijdens de Arrow Battle, battle of the farm (boeren meerkamp), kracht en precisie samen komen bij het hooivorkdarten en het op kracht aankomt tijdens het touwtrekken.

16.00 uur Gezellig nakletsen onder het genot van een drankje (exclusief). Natuurlijk wordt dan ook de winnaar van the Battle of Paasloo bekend gemaakt.

17.00 uur De middag wordt afgesloten met een barbecue, buffet, diner of high tea/beer/wine
Op deze locatie zijn diverse mogelijkheden voor heerlijke barbecues, diners of buffetten. Bij de keuze voor een buffet is het minimum aantal personen wel 15.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.