Fietsen op Texel - All in groepsuitje

Bij dit complete groepsuitje zit inbegrepen

  • Overtocht TESO heen en terug
  • Tandem
  • Puzzeltocht met originele prijs
  • Tosti met koffie, thee of melk in een restaurant in Oudeschild
  • Garnalen vissen
  • Saté met frites bij een strandpaviljoen
  • Busvervoer op het eiland
  • Begeleiding
  • Organisatiekosten

Prijs:Bij 15 personen is de prijs € 97,50 inclusief BTW.
Bij 25 personen is de prijs € 85,00 inclusief BTW.
Bij 35 personen is de prijs € 82,50 inclusief BTW.
Bij 50 personen is de prijs € 77,50 inclusief BTW. 

Dagje Texel: 09.30
Vertrek Den Helder - 19.20 Aankomst Den Helder

Wilt u met een touringcar opgehaald worden en naar Den Helder worden gebracht, informeert u dan naar onze speciale tarieven die wij u kunnen aanbieden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2019.

Texel: Heerlijk veelzijdig

Bij aankomst op Texel gaat u op tandems met een puzzeltocht op pad. Welk team haalt de meeste punten? Aan het eind komt iedereen weer bij elkaar om in een restaurant in Oudeschild een tosti te eten. Na de lunch gaat u garnalen vissen met een echte Texelse garnalen kotter. De vissers vertellen op hilarische wijze over de vangst. En natuurlijk krijgt u een cursus pellen: drukken-draaien-trekken en geniet u van de vers gekookte garnalen! Na de boottocht weer op pad met de tandems naar een strandpaviljoen, waar een heerlijke saté met frites voor u klaar staat. De bus brengt u aan het einde van de dag weer naar de boot van 19.00 uur.

Liever 3 maal in 1 jaar naar Texel, dan 1 maal in 3 jaren

  Als de tandems zijn uitgedeeld gaat u met de route in de hand op pad. Samen op de tandem vergt toch wel wat samenwerking. Veel leuker dan alleen op de fiets, samen trapt u sneller en zult u eerder bij het eindpunt zijn! Er is speciaal over Oudeschild en de hoge berg een puzzeltocht uitgezet. Deze zal u langs tal van mooie plekjes leiden, waar o.a. de grote natuurbeschermer en Texelliefhebber J.P. Thijsse ooit ook heeft genoten. Zijn motto: 'liever driemaal in één jaar naar Texel, dan eenmaal in drie jaren.' Tijdens de tocht kunt u aan de hand van de locaties een aantal vragen beantwoorden. Welk team haalt de meeste punten? Aan boord van een echte garnalenkotter wordt eerst koers gezet naar een zandbank voor de kust. Daar kijkt u recht in de grote bruine ogen van zeehonden die daar bij laag water luieren. Het schip komt dichtbij, maar verstoort de rust van de dieren niet. Daarna gaan in de Waddenzee de netten uit. Ervaren vissers vertellen wetenswaardigheden over de vangst. De garnalen worden gekookt en uitgedeeld aan de bezoekers, die ze zelf mogen pellen. Deze avontuurlijke tocht duurt 2 uur.

Evenementenbureau Texel

Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich uitstekend voor. Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Ontdek Texel op een bijzondere manier!

Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich prima voor! Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes.

Uitjes specialist op het Waddeneiland

Bijna niks is onmogelijk! Wij zijn met Waddengoud bekroond en zijn gastheer Nationaal Park Duinen van Texel

Wij regelen alles!

Wij werken met de eilanders die de mooiste kronkelpaadjes vinden naar idyllische plekken op het Texelse strand, in de duinen of het bos. Voor jullie regelen we het beste menu bij dat bijzondere restaurant. Een fietstocht met goede fietsen. Stappen jullie liever op de authentieke Solex of in een Texelse TukTuk? Dat kan ook. Of je nu al picknickend wilt proeven van de heerlijkste lokale producten, dorpjes wilt verkennen of de dag wilt afsluiten met een Texelse bierproeverij: we kunnen alles voor jullie regelen. Willen jullie na een heerlijke uitje op het eiland nog niet naar huis? Geen probleem, dan verzorgen we er een overnachting erbij.

Nederland in het klein

De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.