Texelsbier - Leuk dagje uitje voor groepen, familie of met vrienden.

Dit teamuitje is inclusief:

 • Overtocht TESO heen en terug
 • Tandem
 • Tandemroute
 • Bezoek Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora, inclusief verhaal van een echte Texelse strandjutter
 • Bezoek proeflokaal met Tapasschotel
 • Busvervoer terug naar de Veerhaven
 • Begeleiding
 • Organisatiekosten
 • Prijs: € 59,50 p.p. inclusief BTW. Deze prijs geldt bij 50 personen.
  Bij 15 personen is de prijs € 77,50 inclusief BTW.
  Bij 25 personen is de prijs € 67,50 inclusief BTW.
  Bij 35 personen is de prijs € 65,50 inclusief BTW.

  Dit arrangement is te reserveren vanaf 15 personen.

  Middagje Texel: 13.30 Vertrek Den Helder - 19.20 Aankomst Den Helder

  Extra mogelijkheden

  Met een club vrienden of een bedrijfsafdeling kamperen in de Texelse duinen? Wakker gemaakt worden doorroepende fazanten en nieuwsgierige duinkonijnen? Het kan allemaal. Wij zorgen voor de tenten en de veldbedden, u neemt zelf de slaapzakken mee. Informeert u naar de mogelijkheden.

  Wilt u met uw groep met een touringcar thuis opgehaald worden en weer veilig worden thuis gebracht? Omdat wij samenwerken met een partner op Texel kunnen wij dat voor een interessant tarief, informeert u gerust naar de mogelijkheden.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

  Op z'n Texels

  Vandaag proeft u een van de echte Texelse producten, wij gaan namelijk naar het proeflokaal van Texel. Maar eerst stapt u op de tandem en nemen wij een kijkje in het Juttersmuseum Flora.

  Een lekker dagje Texel voor een leuke prijs!

  Genieten op Texel

   Als de tandems zijn uitgedeeld gaat u met de route in de hand op pad. Samen op de tandem vergt toch wel wat samenwerking. Veel leuker dan alleen op de fiets, samen trapt u sneller en zult u eerder bij het eindpunt zijn!

   In het grootste juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo’n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk vertelt door een echte jutter.

   Weet u het verschil tussen trappisten- en abdijbier? Of waaraan witbier zijn naam dankt? Hans Glandorf van het Proeflokaal in De Koog weet er alles van. Hij houdt zich al 30 jaar bezig met bier en whisky. Op een boeiende manier vertelt hij zijn gasten leuke wetenswaardigheden over bier en alles wat daarmee samenhangt. Natuurlijk kunt u uitgebreid proeven.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

  Onze partner

  Ontdek Texel op een bijzondere manier!

  Wie op stap gaat naar Texel wil verwend worden. En daar leent Texel zich prima voor! Texel is ons werkgebied, we kennen de weg als geen ander. Daarom vindt u bij ons de leukste Texelse uitjes.

  Uitjes specialist op het Waddeneiland

  Bijna niks is onmogelijk! Wij zijn met Waddengoud bekroond en zijn gastheer Nationaal Park Duinen van Texel

  Wij regelen alles!

  Wij werken met de eilanders die de mooiste kronkelpaadjes vinden naar idyllische plekken op het Texelse strand, in de duinen of het bos. Voor jullie regelen we het beste menu bij dat bijzondere restaurant. Een fietstocht met goede fietsen. Stappen jullie liever op de authentieke Solex of in een Texelse TukTuk? Dat kan ook. Of je nu al picknickend wilt proeven van de heerlijkste lokale producten, dorpjes wilt verkennen of de dag wilt afsluiten met een Texelse bierproeverij: we kunnen alles voor jullie regelen. Willen jullie na een heerlijke uitje op het eiland nog niet naar huis? Geen probleem, dan verzorgen we er een overnachting erbij.

  Nederland in het klein

  De uitjes op Texel kunnen zijn: op het strand, in het bos, in het dorp, noem maar op. Ze noemen Texel niet voor niets Nederland in het klein.

  Veelgestelde vragen

  Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

  Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

  Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

  Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

  Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.