Vriendinnenuitje - High tea met uw vriendinnen

Uitgebreide omschrijving

Lekker winkelen in Delft en tussendoor genieten van heerlijke thee en hapjes? Zijn u en uw vriendinnen echte thee leuten en wilt u wel eens een gezellig vriendinnenuitje organiseren. Met deze high tea in Delft zit u altijd goed. Onbeperkt thee en wordt geserveerd met o.a. vers fruit, bonbons, huisgemaakte scones en hartige broodjes.

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Ellen van Gemert

Met partner

8

Een zeer uitgebreide High Tea op een enorme leuke locatie in Delft. Het Boterhuis is zeker aan te raden. De aandacht tussendoor van het personeel had iets beter gekund. Nadat alles op tafel was neergezet zijn ze geen een keer wezen vragen of alles in orde was. Een high tea waar echt alles op en aan zat en door iedereen als erg leuk en lekker werd ervaren. Een aanrader!

Onze partner

Algemeen

.

Huisgemaakte producten

Wij schenken (h)eerlijke koffie en thee, hebben meer dan 20 verschillende bieren in huis en 10 wijnen die per glas verkocht worden. Met een stoere en uitgebreide kaart probeert onze chef aan een ieders wens te voldoen. Zijn passie voor koken is terug te vinden in onze vele huisgemaakte producten. Van huisgemaakte appeltaart tot (t)huisgerookte pulled pork (ja echt, in zijn eigen tuin) en van huisgemarineerde kipsaté tot huisgemaakte desserts, hij draait nergens zijn hand voor om.

Allergieën

Heeft u allergieën? Dat is geen probleem, ons team helpt graag bij het vinden van een passend alternatief.

Openingstijden

Openingstijden:
Maandag : 11:00 – 01:00 uur
Dinsdag : 11:00 – 01:00 uur
Woensdag : 11:00 – 01:00 uur
Donderdag : 11:00 – 01:00 uur
Vrijdag : 11:00 – 02:00 uur
Zaterdag : 10:00 – 02:00 uur
Zondag : 11:00 – 00:00 uur

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.