High Tea in Antwerpen

Dit High Tea arrangement in Antwerpen is inclusief

    • Diverse soorten thee & verse bereide lekkernijen
Prijs: € 27,95 p.p.
Te reserveren vanaf 2 tot 30 personen.

De prijs van dit Hight Tea arrangement in Antwerpen is geldig tot 31 december 2018.

De High Tea in Antwerpen

Komt naar de High Tea metuw partner, vriend, moeder, zoon of om het even wie, je overbuurvrouw eventueel, als het maar met iemand is in wiens gezelschap u graag vertoeft. De omgeving is mooi en de hapjes zijn verrukkelijk! Wat wil je nog meer. Af en toe neem je een rood vruchtje om de smaakpapillen weer te neutraliseren. U geniet, babbelt en knabbelt en ondertussen drinkt u thee, thee en nog eens thee. Zo gaat de middag voorbij.

In deze drukke, hectische tijden, voor uzelf een moment van ontspanning en rust. De High Tea wordt door de gastvrouw persoonlijk bereid en naar gelang het aantal personen kunnen er ook een aantal verschillende heerlijkheden staan.

Wat gebeurt er in De koning van Spanje?

In De koning van Spanje wordt er hard gewerkt om het de gasten naar de zin te maken. Alleen het beste is goed genoeg is ons motto. Midden in het historisch centrum van Antwerpen ligt De koning van Spanje.

De koning van Spanje is de naam van een klein stadspaleisje dat verborgen ligt achter een grote blauwe deur. Op het moment dat de blauwe deur opengaat, staptu in een andere wereld. U laat de drukke stad achter u en treedt binnen in De koning van Spanje.

Naast de mogelijkheden voor een Hight Tea. Beschikt De koning van Spanje ook over 3 mooie kamers waar gasten kunnen genieten van een ongestoorde nachtrust. Elke kamer is voorzien van een luxe badkamer met whirlpool en stoomdouche. Ontbijten kan men in de sfeervolle eetkamer of bij mooi weer in de tuin.

Wanneer kan ik naar De koning van Spanje?

U kunt ten alle tijden een High Tea nuttigen, alleen moet u wel altijd van te voren reserveren. Alles wordt vers bereid en dit kost wat voorbereiding. Bij groepen serveren wij de High Tea in de vorm van een buffet en mag u alles op eten wat u maar tegenkomt. In kleine gezelschappen krijgt u een etagere met alle lekkernijen daarop uitgestald.

Fragiele theekopjes uit vervlogen jaren. Iedereen zijn eigen potje thee en diverse lekkernijen. High Tea zoals een High Tea bedoeld is.
8.3/10 4 reviews

Reviews van gasten

H. Capello

Met partner

8

De high tea was heerlijk. De ontvangst was ook goed. Vriendelijke mensen. Het eten en drinken was genoeg. Overnachten kan ook maar dat was n.v.t. Misschien nog ene andere keer.

Kim Arns

Met partner

9

De High Tea was perfect verzorgd! Heerlijke hartige en zoete lekkernijen, allemaal zelf gemaakt door de eigenaresse van de Bed & Breakfast! Super gastvriendelijk ontvangen en midden in het centrum gelegen, wat ideaal was.

Anoniem

Met partner

6

De kwaliteit van de high tea was prima. Hoeveelheid eten ruim voldoende. De eigenaresse was een beetje chaotisch; betaling e.d. verliep erg 'rommelig'. Dat kan beter.

Anoniem

Met partner

10

Het was gewoon FANTASTISCH!!!!!!!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant
  • Receptie

Onze partner

Algemeen

Dit gastenverblijf ligt midden in Antwerpen. Achter de kathedraal, tussen de Grote Markt, de Groenplaats, de winkelstraat de Meir en het artistieke Conscienceplein,vindt u het kleinste huisje van Antwerpen.

Het hotel

Het gastenverblijf ligt midden in Antwerpen.Achter de kathedraal, tussen de Grote Markt, de Groenplaats, de winkelstraat de Meir en het artistieke Conscienceplein,vindt u het kleinste huisje van Antwerpen.

Achter dit poorthuisje ligt, bijna verborgen voor de buitenwereld .Het karaktervolle pand, gecombineerd met attente zorg in een ongedwongen sfeer, zullen zeker bijdragen tot een aangenaam verblijf in Antwerpen.
Eeuwenlang een voorname koopmanswoning vlak bij de kathedraal. Het kleine stadspaleis ontstond door het bij elkaar voegen van zes kleinere woningen uit de 15de eeuw, twee hoge huizen en vier kleine huisjes, gegroepeerd rond een steegje in de Korte Nieuwstraat en een binnenplaats. De woongang met huisjes wordt in 1445 voor het eerst vermeld in schepenregisters.

Kamers

De kamers in de bed & breakfast liggen zeer rustig en zijn zodanig ingedeeld dat iedere gast een optimale privacy geniet.
Elke kamer heeft een aaneengesloten badkamer met mooi en eigentijds sanitair. De smaakvolle inrichting van de slaap- en badkamers ademen een bijzondere, warme en ontspannen sfeer. De whirlpool, de luxe douchecabine met stoom en massage, het behaaglijke bed met zorg uitgekozen bedlinnen, de charmante gordijnen dragen bij tot een uitermate prettig verblijf in dit hotel.

Alle kamers zijn standaard voorzien van draadloos internet, tv, dvd-speler, tweepersoonsbed, een tweezitbankje, een (schrijf)tafel met twee stoelen, een garderoberuimte, bad, douche, wastafels en toilet. Een koelkast en koffie/theemogelijkheid bevinden zich in de gemeenschappelijke ruimte. Het gastenverblijf biedt was- en strijkservice. Bij mooi weer kan ontbijt of thee geserveerd worden in de binnentuin.

Faciliteiten


  • Een koelkast en koffie/theemogelijkheid bevinden zich in de gemeenschappelijke ruimte.

  • Het gastenverblijf biedt was- en strijkservice.

  • Binnentuin.

  • Eethuis

  • Gemeenschappelijke ruimte

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.