Zondagarrangement - Middagje plezier voor jong en oud

Bij deze Familie reunie is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie (frisdrank) met koek
  • Toegang voor de kinderen in het indoor speelparadijs met meer dan 1000m2 speelplezier
  • Diverse activiteiten voor volwassenen zoals boogschieten, levend tafelvoetbalspel, kruiwagenrace, voetvolley, spijkerbroekhangen en nog veel meer
  • Kop soep als voorafje
  • Koud en Warm buffet of een hutselbuffet
  • Onbeperkt eten en drinken
  • voor de kinderen een kinderbuffet
  • Als toetje een ijsje uit de nostalgische ijscokar en voor de kinderen een toverijsje
  • Programma duurt z'n 4,5 uur

  Prijzen:
  Volwassenen: € 39,50 p.p.
  Kinderen 2-3 jaar: € 8,50 per kind
  Kinderen 4 t/m 10 jaar: € 16,00 per kind

  Aanvang: 13.30 uur
  Einde: ongeveer 18.00 uur

  De prijs van deze Familie reunie in Hanzestad Doesburg is geldig tot en met 31 december 2018.

Familie reunie of gewoon een uitje in Gelderland - Gezelligheid voor jong en oud

  Gezellig met familie een zondagmiddag opvullen met de leukste activiteiten voor u en de kinderen? Dat kan bij deze gezellige en sfeervolle partylocatie! Een compleet verzorgde middag voor jong en oud. We maken er een groot feest van!

Programma - Zondagmiddag uitje voor het hele gezin

13:30 ontvangen wij u met koffie met koek en voor de kinderen is er frisdrank met koek.

Tegen 14:00 kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het indoor speelparadijs met meer dan 1000 m2 speelplezier. Voor de volwassenen zijn er activiteiten zoals boogschieten, levend tafelvoetbalspel, kruiwagenrace, voetvolley, spijkerbroekhangen en nog veel meer. Als extra kunt u tegen een geringe meerprijs quad rijden of paintballen.

Daarna (rond 16:00 gaat u gezellig met z'n allen genieten van een kop soep met stokbrood met kruidenboter, een koud en warm buffet met vis en vlees of een hutselbuffet (bij kleinere aantallen). Voor de kinderen is er een kinderbuffet met pannenkoeken en mini snacks die de kinderen zelf mogen versieren. Als toetje een lekker ijsje uit onze nostalgische ijscokar en voor de kinderen is er een toverijsje.

IDEAAL VOOR UW VOLGENDE FAMILIE REUNIE!

Altijd feest op deze gezellige partyboerderij in Gelderland!

Voor uw familie reunie moet u echt eens een keer hier geweest zijn! Over een dag op deze toplocatie aan het water in hanzestad Doesburg zal nog lang worden nagepraat.

Het restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quad rijden.

Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Wij maken er samen met u een gezellige Familie reunie van!

8.3/10 11 reviews

Reviews van gasten

Henk Gosen

Met partner

8

We hebben onze familiemiddag bij u als heerlijk ontspannen ervaren. Ook het eten en drinken was zeer goed verzorgd. Ook de begeleiding onder de spelletjes was ongedwongen en leuk georganiseerd. Bedankt voorzit alles.

Bianca Simon

Met partner

8

Het totale arrangement was goed verzorgd en de accommodatie netjes onderhouden.

Aad van Staveren

Met partner

8

Prima middag geweest. Iedereen vond het geslaagd.

Anoniem

Met partner

8

Zondagarrangement voor jong en oud bij partyboerderij de Ijsselhoeve in Doesburg. Alles was prima geregeld. Alleen het toetje vonden we erg minimaal. Maar wel lekker...

Anoniem

Met partner

8

Het was een geslaagde middag. Heerlijke soep en een voortreffelijk buffet.

Anoniem

Met partner

8

Wij hebben het erg naar ons zin gehad, we werden geholpen daar waar nodig en dat waren leuke gezellige mensen de lokatie is top met een gezellige eigenaar! En voor herhaling vatbaar ;-)

H. Roosen

Met partner

8

't Was heel goed georganiseerd, de spelen buiten. We hebben genoten. Het eten was ook uitstekend.

m v

Met partner

9

We hebben een hele gezellige middag gehad, goed verzorgd! In plaats van koud en warm buffet een heerlijke gourmet met meer heerlijkheden dan we op konden en live muziek, die inspeelde op de wensen van onze kinderen en kleinkinderen,

Anoniem

Met partner

8

vond het eten wat te zout bverder prima

E Toetenel

Met partner

10

Het was een geslaagd weekend!

K. Kusters

Met partner

8

Het was goed geregeld. We werden goed opgevangen. De uitleg was prima en we hebben met z'n allen een gezellige dag gehad!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Fietsenstalling
 • Speelparadijs

IJsselboerderij.nl

Toplocatie aan de IJssel

Zin een gezellig familiefeest, stoer vriendenuitje, vriendinnenweekend of vrijgezellendag? Op IJsselboerderij.nl vindt u alles onder 1 dak. Feesten, indoor programma's, outdoor activiteiten, een speelparadijs voor de kleintjes en zelfs chalets aan het water om te overnachten. Voor ieder wat wils, van jong tot oud en voor gezelschappen van 6 tot 1400 gasten. Hier is het altijd feest!

Alles vindt u hier onder 1 dak!

Deze toplocatie aan de IJssel heeft alles onder 1 dak. Wij bieden u vertier van groot tot klein zowel voor de allerkleinsten is er een overdekt speelparadijs van maar liefst 1.000 m2, een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft.

Naast het speelparadijs beschikt IJsselboerderij.nl over 3 verschillende zalen voor feesten, diners en indoor programma's als workshops en spelprogramma's. Ook outdoor is er rondom de locatie van alles te doen en te beleven. Van Levend-tafelvoetbal, Buks-Boog schieten, 4x4 rijden, Solextochten en Quadrijden tot paintballen, gps-tochten en prachtige fietstochten langs de Ijssel. We bieden diverse arrangementen maar kunnen uiteraard een programma voor u samenstellen.

Er is voor ieder wat wils!

Overnachten in een chalet aan het water

Deze unieke boerderij is schitterend gelegen, midden in de natuur aan het water, tussen de Veluwe en de Achterhoek en op nog geen kwartiertje rijden van Arnhem. Achter de boerderij ligt een recreatiepark met chalets waar u tot maximaal 6 personen in kunt overnachten. U kunt uw dagje uit dus gerust verlengen met een overnachting. Zo kan iedereen volop van het programma genieten en hoeft niemand naar huis te rijden.

Prachtige omgeving aan de IJssel

Deze schitterende locatie is omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel maar ook de authentieke Hanzestad Doesburg ligt binnen bereik.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Dagje uit voordeel informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Dagje uit voordeel en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Dagje uit voordeel maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.